2024.05.16 | Csütörtök
Mózes, Botond napja

Utazás
Keresés
5. oldal / összesen: 45
..
Még vezetnek, de fokozatosan veszítenek népszerűségükből a dízelautók
Lassan megtorpanni látszik a dízelmotoros autók térnyerése, a Használtautó.hu autós portál adatai szerint míg három éve kétharmad-egyharmad arányban kerestek dízeles, illetve benzines autókat a potenciális vevők, mára arányuk nagyjából kiegyenlítődött.
..
Április 5-től üzemszerűen működik az új traffipaxrendszer
Április 5-től üzemszerűen működnek a hivatalosan Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok.
..
A nemzeti hatóságok nem kötelesek a légiutasok egyéni panaszainak ügyében eljárni
A nemzeti hatóságok általános felügyeletet gyakorolnak a légi utasok jogainak biztosítása érdekében, azonban nem kötelesek egyéni panaszok ügyében eljárni - mondta ki ítéletében az Európai Unió Bírósága.
..
Teljes a budai fonódó villamoshálózat
Mától Dél-Budától Óbudáig jár a 19-es és a 41-es villamos, ezzel teljessé vált a budai fonódó villamoshálózat.
..
Hétfőtől teljes a budai fonódó villamoshálózat
Befejezték a Lánchíd budai villamosalagútjának felújítását, így hétfőtől Dél-Budától Óbudáig jár a 19-es és a 41-es villamos, ezzel teljessé válik a budai fonódó villamoshálózat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
Megugrottak a szálláshelyfoglalások a hosszú hétvégékre
Biztatóan magasak a szálláshelyfoglalási adatok a hosszú hétvégékre az egész ország területén, a szállodák jelentős része megtelt - mondta Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke.
..
Több mint egymilliárd forinttal nőtt tavaly a MÁV pályadíj bevétele
A MÁV pályahasználati díjbevétele tavaly 91,5 milliárd forintra nőtt, az összeg 1,2 milliárd forinttal haladta meg a 2014-est - közölte a MÁV Zrt.
..
Újabb szankciók lépnek életbe az engedély nélküli taxis szolgáltatók ellen
Március 11-től újabb szankciók lépnek életbe az engedély nélküli, feketepiaci taxizás visszaszorítása érdekében - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-hez eljuttatott közleményében.
..
BKK: útfelújítások kezdődnek tavasszal
Több útfelújítás kezdődik a fővárosban tavasszal - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
Több személyautót helyeztek forgalomba februárban
Februárban 6625 személygépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, 12,3 százalékkal többet, mint tavaly ugyanebben a hónapban - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) a DataHouse Kft. adatai alapján.
..
Szünetel az e-útdíj rendszerben az értékesítés péntek és vasárnap éjjel
Karbantartás miatt a HU-GO megtett úttal arányos díjfizetési rendszerben szünetel az értékesítés február 26-án éjjel 23 és 24 óra között, valamint február 28-án éjjel 23 órától február 29-én hajnal 1 óráig - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.
..
Mintegy 11 százalékkal nőtt a magyar légtér forgalma 2015-ben
Mintegy 11 százalékkal nőtt a magyar légtér forgalma 2015-ben, a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. munkatársai több mint 730 ezer légi járművet kezeltek az elmúlt évben.
..
Több közlekedési járat menetrendje változik Budapesten szombaton
Demonstrációk miatt több közösségi közlekedési járat menetrendje változik szombaton a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
5. oldal / összesen: 45