2024.04.29 | Hétfő
Péter napja

Utazás
Keresés
4. oldal / összesen: 45
..
Metrófelújítás - Tarlós: a kezdési időpont kérdéses, az időtartam nem változik
A 3-as metró infrastrukturális felújításának kezdési időpontja még kérdéses, az időtartam azonban változatlan - közölte Tarlós István főpolgármester szokásos pénteki sajtótájékoztatóján, hozzátéve: lehet, hogy nem lesz időveszteség.
..
Jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest belvárosában
Jelentős forgalomkorlátozásokra kell ma számítani demonstráció és rendezvény miatt a fővárosban, lezárják például az Andrássy utat, a Teréz körutat és a Bajcsy-Zsilinszky utat. Délután háromtól az Andrássy úton tartják a Budapest Pride felvonulást.
..
Pénteken adják át a Széll Kálmán teret és a budai fonódó villamoshálózatot
Pénteken adják át ünnepélyesen a fővárosi Széll Kálmán teret és a budai fonódó villamoshálózatot.
..
Nem lehet e-matricát venni szerda és vasárnap hajnalban
Szünetel az e-matrica értékesítés június 8-án, szerdán és június 12-én, vasárnap hajnal 1 és 3 óra között, a rendszer tervezett karbantartása miatt - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.
..
Megkezdődik a dél-budai villamosperonok átépítése
Megkezdik egyes dél-budai villamosperonok átépítését, emiatt egyirányú lesz a Fehérvári út a külső szakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
Csúszhat a metrófelújítás, ha nem buszt, hanem szolgáltatást kell venni
A főpolgármester szerint akár csúszhat is a 3-as metróvonal felújításának kezdete, ha a rekonstrukció ideje alatt szükségessé váló járműpótlást nem buszvásárlással, hanem szolgáltatásmegrendeléssel oldanák meg.
..
Jelentősen korlátozzák a forgalmat Budapest belvárosában kedd délután
Demonstráció miatt jelentősen korlátozzák a forgalmat Budapest belvárosában kedd délután, lezárják egyebek mellett az Andrássy és a Bajcsy-Zsilinszky utat, valamint több híd sem lesz járható - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
..
Jelentősen korlátozzák a forgalmat Budapest belvárosában
Jelentősen korlátozzák a forgalmat Budapest belvárosában ma délután, lezárják egyebek mellett az Andrássy utat és a Bajcsy-Zsilinszky utat, valamint több hidat is egy kerékpáros felvonulás miatt.
..
Csaknem kilencszáz helyen ellenőrzi a rendőrség a sebességhatár túllépését
Csaknem kilencszáz magyarországi helyszínen ellenőrzi a rendőrség a sebességhatár túllépését ma reggel hattól 24 órán keresztül a Speedmarathon nemzetközi akció keretében.
..
Rendezvények miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén Budapesten
Rendezvények miatt számos helyen forgalomkorlátozásra és lezárásra kell számítani a hétvégén Budapesten. A rendőrség honlapján csütörtökön közzétett tájékoztatás szerint a korlátozások az I., az V., a VI., a VII., a IX., a XI. és a XIII. kerületet érintik, köztük több hidat, forgalmas útszakaszt, teret is. A forgalomkorlátozások miatt a tömegközlekedésben is változások lesznek.
..
Pótlóbusz jár három áprilisi hétvégén az 1-es villamos helyett
Pótlóbusz szállítja az utasokat három áprilisi hétvégén az 1-es villamos helyett Budapesten a Bécsi úti végállomás és Zugló, vasútállomás között.
..
Keddtől üzemszerűen működik az új traffipaxrendszer
Kedd reggel 8 órától üzemszerűen működnek a hivatalosan Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok.
..
669 milliárd forint közúti beruházásokra 2020-ig
Magyarország kormánya 2020-ig hét projekt keretében 669,3 milliárd forint hazai forrást biztosít kiemelt közúti beruházásokra - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.
4. oldal / összesen: 45